Cele mai bune infografice care prezintă trucuri și sfaturi din webdesign

Căutând într-un mod oarecum aleator pe Internet niște informații, m-am izbit de un infografic care m-a captat atenția și mi-a oferit în același timp ideea de a face o mică colecție cu infografice care ar putea fi de ajutor pentru webdesigneri. Voi încerca acum să renunț la frazele lungi și obositoare(cele precum ultima frază) pentru a evidenția importanța infograficelor în mediul online, facând oarecum comparație cu „talentul” meu de a compune fraze lungi. Ideea de bază din spatele oricărui infografic este prezentarea, într-o manieră cât mai digerabilă, a informației care adesea reușește să plictisească sau în cel mai fericit caz să obosească cititorul.

Infograficele se află de obicei pe linia mediană, fiind o combinație între imagini, culori și text. Alese cu grijă, ele pot păcăli vizitatorul și-l pot face să citească ceea ce ai de prezentat, iar când acesta își dă seama de „greșeala” făcută este pur și simplu prea târziu ((-:

Înainte de încheia articolul aș dori să precizez că veți putea vedea imaginile la cea mai mare calitate dacă dați clic dreapta și le deschideți într-o filă nouă.

 

Și nu în ultimul rând m-aș bucura nespus  de mult dacă ați împărtăși și cu mine orice sugestie sau critică(atata timp cât este constructiva).

Lasă un comentariu