Nu te-atinge de design

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor il fac cand devin plictisiti sau se simt lipsiti de cuvinte potrivite pentru perceptia utilizatorilor web-ului este sa schimbe tema!Este oare lucrul cel mai bun?Unul din cele mai comune lucruri pe care le face un blogger este sa schimbe tema site-ului WordPress.Opreste-te!Nu atinge acel buton!Nu da clic pe forma de cautare pentru a gasi o noua tema.Nu activa o tema la care te-ai gandit de ceva vreme!Ia mana de pe mouse acum!

Este echivalentul la a spune, „Sunt plictisit asa ca voi schimba culoarea dormitorului meu”.Doar schimbi culoarea peretilor…dar problema poate nu-s peretii.Poate nu repari ceea ce este rau cu adevarat!

Decojim ceapa

Poate fiindca este mai usor sa-ti petreci timpul facand tumblring, twetuind, sau da „Imi place asta” pe Facebook?Este mai usor sa dai clic „like” decat sa-ti pui cateva ganduri sau un pic de efort intr-un comentariu?

Daca iti place sa mergi pe partea usoara a comunicarii atunci ar trebui sa te reintorci la blogul tau si sa tii minte cum poti sa te exprimi.Ca sa impartasesti lucruri in stilul tau, si nu prin legile blogging-ului, atunci poate ar fi mai bine sa te axezi pe microblogging.Poate iei calea usoara pentru ca e mai simplu sau poate ca fiindca ai uitat bucuria unui blogging adevarat unde trebuie sa te dedici un pic mai mult.

Intreaba-te de ce…care ar fi cauza…decojeste argumentele!Intreba-te care a fost motivul pentru care ai facut blogging sau care afost telul pentru care ai facut!

Daca nu, fa o schimbare!Schimba-ti misiunea, telul, identitatea, orice este nevoie pentru a ajunge la adevarul din spatele pasiunii tale si scrie despre ea.

Invata sa scrii

Cu cat scrii mai mult, cu atat capeti mai multa experienta, cu atat incepi sa legi cuvintele mai frumos.Pentru a crea o impresie buna, incearca sa utilizezi un limbaj semi-formal.Inspira-te din lucrurile uzuale, ca un ziar.Incearca sa vezi ce tip de limbaj se utilizeaza.Daca ai sa studiezi problema un pic ai sa observi ca limbajul este unul colocvial, pe intelesul tuturor.Eu incerc sa fac postarile de pe blog cat mai usor de inteles.De aceea nu utilizez un limbaj deosebit…ci doar unul normal.

Alt lucru important este sa inveti sa scrii coerent…traim intr-o lume tot mai elevata!Fa un pas in fata in aceasta lume.

De ceva timp, tot mai multi intra pe Twitter sau pe Facebook…de ce nu iti consumi un pic mai mult timp pentru a te perfectiona in aceasta arta!

Axeaza-te pe celelate postari!

Daca nu ai idei legate de postarile noi, atunci axeaza-te pe cele vechi.Daca ai multe postari pe blog este imposibil sa nu fie una care sa nu aiba nevoie de modernizare.Poate tehnicile prezentate atunci nu sunt de actualitate, sau stirile prezentate nu mai sunt relevante.

Personal ti-as sugera sa te axezi prima oara pe cele mai populare postari!Modifica-le, modernizeaza-le si repeta acest lucru de ori de cate ori este nevoie.

Lasă un comentariu