Cele mai bune teme WordPress din 2018

Când facem referire la WordPress, ne gândim la cea mai buna şi mai cunoscută platformă pe care să ţii un site, oferind o viaţă mai uşoară deţinătorului prin multitudinea de caracteristici pe care le oferă odată instalată, fiind o platformă destul de uşor de învăţat şi folosit, în timp.

Cei ce folosesc platforma WordPress au la dispoziţie câteva sute, mii de teme, care pot ajuta site-ul să arate mai bine, iar în funcţie de nişa pe care este încadrat site-ul dumneavoastră, puteţi alege tema potrivită, fie gratuit, direct din platformă, fie în schimbul unei sume de bani. O temă se instalează foarte uşor pe site, nefiind nevoie de cunoştinţe vaste.

Astfel, mai jos aveţi un top al celor mai bune teme pentru platforma WordPress din anul 2018, teme selectate în funcţie de caracteristici, aspect şi preţ.

1.Ever

Dacă îţi doreşti o temă „curată”, mai simplă, cu un aspect frumos, atunci Ever este o temă adecvată pentru site-ul tau, indiferent de nişa pe care doreşti să o foloseşti, pliându-se de la un site desinat unei afaceri personale şi până la un site de ştiri sau blog personal, Ever ar putea fi alegerea potrivită.

Profită de acest template la maxim cu diferitele stiluri de postat şi multe altele ce îţi pot face experienţa mai uşoară pe propriul site, dar şi mai benefică.

2.Montserrat

Montserrat este un template modern realizat pentru site-urile pe platforma WordPress, fiind realizat de către echipa celor de la Envato Elements, având un design foarte interesant, cu multe caracteristici  ce te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti experienţa web, nu doar ţie, dar şi pentru cei ce îţi vizitează site-ul.

Montserrat îţi oferă o platformă inteligentă, cu o multitudine de plug-in-uri şi performanţe, fără a fi nevoie de altceva în afară de a instala tema în platforma WordPress, totul în schimbul a doar 15 euro, pentru un site de prezentare a unei afaceri sau companii.

3.Adios

Adios este cea de-a 3 temă a acestui top, fiind o temă WordPress, mult testată pe smartphone-uri şi tablete. Acest template este în special creat pentru prezentări de anumite agenţii, creaţiile sau proiecţiile unor artişti. Pe lângă modul interesant de prezentare, ne oferă şi câteva funcţii şi caracteristici interesante.

În cazul în care ai de gând să creezi un site de prezentare a unor lucrări interesante, Adios este un template potrivit, în schimbul a doar 12 dolari.

4.Enfold

Enfold este un bestseller al template-urilor ce îţi oferă posibilitatea să creezi un site foarte bine aranjat pentru dispozitivele mobile, de la smartphone la tabletă, iar, cu ajutorul celorlalte piese şi caracteristici îţi poţi optimiza site-ul foarte bine.  Este un template ce poate încorpora atât un blog personal, cât şi un site de prezentare. Acest bestseller îl poţi obţine în schimbul a aproximativ 60 de dolari.

5.Houzez

In schimbul a 59 de dolari, poţi obţine template-ul Hauzez, un template destinat în special fie unei agenţii de turism ce vrea să îşi expună serviciile, fie unui blog de călătorii, turism, unde poţi scrie recenzii şi face o descriere a hotelului, pensiunii pe care ai vizitat-o.

6.Oshine

Oshine este un alt template foarte recomandat pentru site-urile de prezentări sau pentru diferite agenţii ce sunt în căutarea unui design modern şi curat. Ne pune la dispoziţie multe demo-uri, multe modele de portofoliu, care te pot ajuta să vezi modificările aduse site-ului tau în timp real, fără a implementa neapărat tema pe site.

Oshine este un alt template realizat de echipa celor de la Envato, iar în schimbul sumei de 59 de dolari o poţi avea pentru site-ul tau.

7.The Gem

The Gem este un alt template destinat platofrmei WordPress pentru anul 2018, fiind un template curat, cu un aspect curat şi modern, iar cu ajutorul demo-urilor, poţi importa pe propriul site ce versiuni doreşti. De altfel, pare a fi un template realizat în special pentru prezentarea unei firme sau companii.

Tema „The Gem” poate fi implementată pe site-ul tău, în schimbul a doar 39 de dolari.

8.Shopkeeper

Ai un magazin online şi cauţi un template modern, cu design simplist dar interesant în acelaşi timp? Shopkeeper este tema pe care o cauţi pentru site-ul tău, fiind un template bine realizat, cu imagini de prezentare bine aşezate, oferind încredere. Shopkeeper poate fi achiziţionată în schimbul a 69 de dolari.

9.SEOWP

În cazul în care ai o companie care se ocupă cu oferirea serviciilor de Search Engine Optimization (SEO) şi nu stii ce temă profi si atrăgătoare să alegi pentru propriul site, cu siguranţă template-ul SEOWP va rezolva această dilemă. Acest template poate fi achiziţionat pentru 59 de dolari.

10.Bridge

Bridge este o temă bine aranjată, cu culori vii, destinată în special pentru prezentarea unei afaceri, a unui ONG, şi de ce nu, a unui partid, ţinând cont de dispunerea postărilor şi întregul template. Este o temă uşor de folosit şi de instalat, ce este optimizată SEO, sosind la pachet cu anteturi uşor de folosit, un panou tehnic profesionist şi uşor de învăţat/folosit.

Tema „Bridge” poate fi achiziţionată în schimbul a 39 de dolari.

 

2 comentarii la „Cele mai bune teme WordPress din 2018”

Lasă un comentariu