Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu prezentate mai jos vor stârni curiozitatea pasionaților de sisteme de operare inovatoare. Descoperă avantajele oferite de Ubuntu și relaxează-te cu următoarele joculețe creative.

Dar înainte de a vedea jocurile țin să menționez că ele nu sunt gratuite sau open-source așa cum este și sistemul de operare.Totuși, ele sunt o dovadă “jucabilă” ce demonstrează că și pe Ubuntu se poate juca la fel de bine ca pe Windows sau Mac.Într-adevăr, nu putem compara încă piața jocurilor de pe Ubuntu cu cea de pe Windows.Ceea ce putem spune e că vedem o schimbare în bine, pe măsură ce tot mai mulți dezvoltatori de jocuri și aplicații își fac curaj și ies dintr-o sferă a normalului.

 

1. 7 Wonders: Magical Mystery Tour

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Wonders

Descopera lumea magică prezentată în jocul 7 Wonders. Cu ajutorul unui grup de constructori profesioniști adună runele magice pentru a construi cele mai fabuloase ținute mitologice și folclorice precum: Atlantis, Camelot, El Dorado sau Shangri-La. Construiește cele 7 minuni ale lumii pentru a ajunge la a opta locație magică, Nazca Valley.

2.Airline Tycoon Deluxe

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Airline Tycon Deluxe

Ești pasionat de jocurile care necesită skill-uri de management? Jocul Airline Tycoon Deluxe te învață cum să conduci o companie aeriană cu ajutorul unui simulator. Testează-ți talentul de leadership și descoperă experiența unică oferită de achiziționarea unor avioane, organizarea rutelor și a personalului.

3.Amnesia: The Dark Descent

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Amnesia

Jocurile horror se bucură de o popularitate uriașă de când au apărut filmele blockbuster în Hollywood precum Saw sau The Texas Chainsaw Massacre. Amnesia: The Dark Descent este un joc FP care te va lăsa cu gura căscată. Experiența de a trece printr-un coșmar a captivat atenția pasionaților de jocuri de groază.

4.Braid

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Braid
In Braid trebuie să manipulezi scurgerea timpului pentru a rezolva puzzle-uri.Braid e o platformă de joc într-un stil pictural, iar fiecare puzzle, total diferit de celălalte, îți va capta atenția și concentrarea cu siguranță.

În Braid timpul și atenția ta sunt prețioase și vei vedea că jocul are o influență formatoare asupra minții tale, dezvoltându-ți spiritul de observație și atenția.

5.And Yet It Moves

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - And Yet It Moves
Cei care caută jocuri populare pentru Ubuntu vor fi încântați să descopere experiența fascinantă oferită de jocul And Yet It Moves. Jucătorul va completa mai multe misiuni și va trece prin aventuri în această lume creată din carton. Pasionații jocurilor de strategie vor  naviga prin acest colaj de carton și vor putea roti lumea magică pentru a rezolva misterele. Folosește-ți imaginația pentru a obține cel mai înalt scor.

6.Anomaly Warzone Earth

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Anomaly
Fanii jocurilor de strategie pot opta pentru Anomaly Warzone Earth, un joc premiat și apreciat de specialiști și de utilizatorii obișnuiți.  Creatorii acestui joc în timp real propun o nouă misiune, o strategie de tower invasion care presupune ca un grup de luptători să distrugă turnurile de apărare ale inamicilor care sunt de fapt extratereștrii. Optând pentru cele mai bune arme și folosind cea mai bună tactică, jucătorul va ilustra succesul strategiei de Tower Offense.

7.Atlantis Word Puzzle

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Word Puzzle
Completează cuvintele cu literele corecte pentru a obține mai multe puncte. Jocul Atlantis Word Puzzle îți oferă șansa să-ți dezvolți vocabularul în limba engleză și germană. Creatorii jocului îți pun la dispoziție două game mode-uri care fac jocul mai fascinant și versatil. Completează nivelurile pentru a obține cel mai înalt scor.

8.Atom Zombie Smasher

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Atom Zombie Smasher
Salvează lumea și previne apocalipsa zombie cu ajutorul jocului Atom Zombie Smasher. Testează-ți talentul de a organiza o armată folosind bombardamente și mercenari. Orașele diferă iar jucîtorii au șansa să distrugă absolut tot ce există în mediul respectiv. Atom Zombie Smasher este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie pentru Ubuntu.

9.Bastion

Cele mai populare jocuri pentru Ubuntu - Bastion
Bastion este un joc de roluri care redefinește tehnica povestirii în jocurile video. Jucătorii vor traversa nu mai puțin de 40 de environment-uri fabuloase pentru a descoperi secretele ‚Calamity’-ului, o catastrofă fantastică care a distrus lumea. Nivelul de greutate al jocului poate fi modificat în funcție de preferințele jucătorilor.

 

Alege unul dintre aceste jocuri populare pentru Ubuntu și descoperă beneficiile oferite de acest sistem de operare inovator.

Lasă un comentariu