Tutoriale de crăciun cu Photoshop

Crăciunul se apropie cu mare viteză și mulți dintre noi încep a se uita cu ochi nerăbdători la sărbătorile ce ne vor lumina vacanța.În esență, e vremea să răspândim un pic de iubire prietenilor și celor care ne sunt dragi.Deja pe oriunde te uiți vezi numai globuri,  cadouri și beculețe…atmosferă frumoasă, mai lipsește Moșul cu renii ((-:

Pentru artiști și designeri grafici aceasta e perioada când o groază de clienți și prieteni vor cere designuri ce incorporează elemente de Crăciun în felicitări și unde etalarea aptitudinilor se va coagula într-un wallpaper pentru vreun desktop sau vreun telefon/tabletă(sună destul de anost, dar noi credem ca nu e așa).Dacă ești un artist(ă) sau măcar un tip/tipă pasionat(ă) de Photoshop și vrei să afli cum să creezi design-uri frumoase de Crăciun atunci vei găsi câteva din tutorialele prezentate în acest articol folositoare.Nu sunt făcute de mine, eu doar am făcut o colecție cu ele după ce am dat câteva căutări pe Google.

În tutoriale vei vedea cum poți elemente reprezintative de Crăciun precum brazi, omuleți de zăpadă, bulgări sau pur și simplu wallpaper-uri de Crăciun.

1.Creează un wallpaper schematic de Crăciun

Acest tutorial îți va arată cum să faci un wallpaper de Crăciun schematic.Vei învața să folosești water coloring, conturarea în creion și ceva efecte de lumină simple.

2.Creează o ilustratație de Crăciun simplă

În acest tutorial vei învăța câteva efecte și tehnici simple pentru a crea o ilustrație de Crăciun.Vei învăța să lucrezi cu brush presets și cum să modifici proprietățile lor.

3.Felicitări de Crăciun creative

Acest tutorial îți va arăta cum să folosești Custom Shapes și Layer Styles în Photoshop CS3(nu mă kill-uiti spunându-mi că e prea vechi ((-:) pentru a crea felicitări de Crăciun mai creative.

4.Fundaluri de Crăciun cu fulgi de zăpadă și stele

Acest tutorial te va învăța să folosești Custom Shapes și Layer Styles în Photoshop CS5 ca să creezi ilustrații de Crăciun în doar câțiva pași simpli.E mai degrabă un truc simplu, dar foarte folositor.

5.Cum să creezi globuri de Crăciun

În acest tutorial vei învăța să creezi globuri de Crăciun cu Photoshop, făcând în același timp și un wallpaper.

6.Creează o felicitare cu fulgi de zăpadă și globuri

În acest tutorial vei învăța câteva trucuri despre cum poți crea felicitări de Crăciun cu fulgi de zăpadă și globuri colorate în Photoshop CS5.Vei învăța să adaugi Layer Style, să desenezi globuri cu Ellipse Tool, să aplici perii(ioi…brushes că doar nu-i făcut de români) să folosești Custom Shapes etc.Fișierele Psd cu toate layerele sunt incluse.

 7.Felicitare de Crăciun

În acest tutorial vei învăța să creezi o felicitare de Crăciun.

8.Noapte de Crăciun feerică – un calendar magic

În acest tutorial vei învăța să creezi un calendar magic pentru Crăciun.

Cam atât până acum, voi mai adăuga în zilele următoare încă câteva tutoriale așa că mai dați câte-o raită.

Lasă un comentariu