Unde pot gasi cele mai bune teme WordPress?

Daca ai optat pentru platforma WordPress fie ca vrei sa iti creezi un blog sau fie ca vrei sa iti promovezi afacerea trebuie sa stii ce teme sa alegi.Un template bun ce este in concordanta cu continutul site-ului tau poate crea o audienta mai mare, dar si o impresie mai buna pentru un utilizator obisnuit.De multe ori template-ul unui website trebuie sa faca o prima impresie unui utilizator obisnuit in legatura cu ce contine site-ul.Fiindca la baza cel mai important lucru la un website este continutul.

Dupa cum si titlul sugereaza „Unde pot gasi cele mai bune teme WordPress?” in acest articol o sa vedeti care sunt website-urile ce contin cele mai frumoase si mai robuste teme WordPress.Acest articol este impartit in 2 parti:

  • Prima parte:veti vedea aici cele mai bune siteuri ce contin teme WordPress gratuite!
  • A doua parte:cele mai bune site-uri ce contin teme profesionale(teme WordPress mult mai robuste ca cele gratis)

O sa incepem cu partea intai si anume care sunt website-urile unde putem gasi cele mai bune teme WordPress gratis!

Primul website este si cel mai cunoscut si este chiar site-ul wordpress.org/extend/themes/.Aici vei gasi cele mai multe teme,gratis, aproximativ 1300 care cel mai adesea te vor scotea din necaz fiindca vei avea de unde sa alegi.

Mergi la wordpress.org/extend/themes!

Urmatorul website este chiar unul nou,se numeste themes2wp.com ce  si-a construit reputatia prin temele WordPress web2.0, moderne si „spatioase” ce sunt excelente pentru website-uri cu continut media(imagini, muzica, video), dar si pentru cineva care doreste ca designul site-ului sa fie modern si stralucitor.

Mergi la themes2wp.com!

Urmatorul website ce contine teme wordpress frumoase, moderne si spatioase este SkinPress.com.Temele WordPress de acolo sunt Web 2.0 si sunt perfecte pentru un site cu continut media sau jocuri sau orice alt continut „contemporan”.

Mergi la skinpress.com!

Un alt website minunat ce contine teme WordPress gratis este topwpthemes.com.Pe site poti gasi teme variate de la simplist, clasic pana la colorat si modern.Noi teme sunt adaugate apoape zilnic asa ca merita sa iti cauti tema preferata acolo.

Acum ca ati vazut cele mai website-uri ce ofera teme WordPress gratis sa trecem la nou un nou nivel si anume websiteurile ce contin teme WordPress premium, cu zeci de optiuni ce sunt robuste fara erori de cod si foarte versatile.

Primul website ce contine teme wordpress premium este themeforest.net.Acest website contine sute de teme WordPress premium de cea mai inalta calitate, totusi la un pret de peste 30 de $.Partea si mai buna a lucrurilor este ca daca esti un webmaster poti sa iti vinzi munca acolo obtinand un profit considerabil daca creatia ta este atractiva si versatila.

Mergi la Themeforest.net!

Urmatorul site ce contine teme WordPress premium este woothemes.com.Site-ul contine teme profesionale, bine lucrate, cu multe optiuni si cu optimizare pentru motoarele SEO incluse.Contine si cateva teme gratis, care de asemenea sunt si ele frumoase asa ca merita sa vizitati site-ul!

Mergi la WooThemes.com!

Ultimul website ce merita sa il vizitezi contine numai teme premium si se numeste elegantthemes.com.Dupa cum si numele website-ului sugereaza acesta contine numai teme elegante, bine construite si foarte versatile.

Mergi la elegantthemes.com!

Cam acestea ar fi unele din site-urile ce contin teme WordPress pe care ar trebuie sa le vizitati!In total aceste site-uri contin aproximativ 4500 de teme(nu toate diferite), dar ar trebuie sa fie de ajuns pentru ce ai nevoie.

Un comentariu la „Unde pot gasi cele mai bune teme WordPress?”

Lasă un comentariu